Aangepast zoeken

vrijdag 17 juni 2016

Beroving prostituee in Den Haag

Een nog onbekende man wordt gezocht omdat hij samen met iemand anders een prostituee heeft beroofd op de Hunsestraat in Den Haag. Wie herkent hem?

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De vrouw was op maandagavond 9 mei aan het werk in haar kamer in de passage aan de Hunsestraat. Even na tien uur kwamen er twee mannen bij haar kamer die samen naar binnen wilden, maar de vrouw gaf aan dat er maar één man tegelijk haar kamer in mocht. Toen kwam er inderdaad één naar binnen, maar die pakte de prostituee wel gelijk stevig vast waardoor ze op de grond viel en hij eiste geld van haar.

Op dat moment kwam ook de andere man naar binnen. Voor de vrouw een ontzettend bedreigende situatie geweest; ze kon ook geen alarm slaan. Uiteindelijk heeft ze verteld waar haar geld lag en daarmee zijn de mannen vertrokken, maar niet voordat één van hen de vrouw nog een harde vuistslag tegen haar hoofd gaf.

Op de camerabeelden uit de passage van de Hunsestraat zijn de twee mannen te zien. Eén van hen is onherkenbaar gemaakt omdat zijn identiteit bekend is. Wie herkent de tweede man?

Op de beelden is hij te zien wanneer hij samen met zijn maatje de passage binnen komt lopen. De man die nog gezocht wordt, is de man met het petje op. Het is een donker getinte man van zo'n 18 tot 25 jaar oud. Hij draagt een zwart petje, vermoedelijk van het merk Adidas en een trainingsjack met het logo van een voetbalclub, ook van het merk Adidas. En wellicht herkent iemand hem wel in combinatie met de man die onherkenbaar is gemaakt.

Vragen

Weet u wie deze man is? Hij wordt gezocht voor een gewelddadige beroving op maandagavond 9 mei in de Hunsestraat in Den Haag, waarbij een prostituee het slachtoffer werd. Geef uw tip door aan de districtsrecherche Den Haag Centrum via nummer nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads