Aangepast zoeken

dinsdag 21 juni 2016

ANWB verwacht komende weekend grote drukte op de wegen door evenementen

Op de wegen naar en rond Den Haag wordt het dit weekend druk, zaterdag vanwege Veteranendag op het Malieveld en Night at The Park in het Zuiderpark en zondag door bezoekers van Parkpop ook in het Zuiderpark..

Coldplay en Down The Rabbit Hole
In de Amsterdamse ArenA treedt Coldplay donderdag en vrijdag op. Aan het eind van de avondspits is er die dagen daardoor extra drukte op de wegen (A1, A2, A9) aan de zuidoostkant van Amsterdam. In Beuningen bij Nijmegen is dit weekend het muziekfestival Down The Rabbit Hole. Dat is goed te merken op de A50 Eindhoven - Arnhem en de A73 Venlo - Nijmegen. Het festival duurt tot en met zondag 26 juni.

NK wielrennen
Vanwege het Nederlands kampioenschap wielrennen vrijdag en zaterdag met start en finish op de Brouwersdam bij Ouddorp is er extra drukte op de N57 bij Ouddorp.

TT Assen Tegelijkertijd staan er zaterdag en zondag files op de wegen naar en rond Assen. Dit vanwege de TT, dit jaar voor het eerst op zondag. Ook zaterdag komt er veel publiek naar de Nacht van Assen. Hierdoor wordt het erg druk op de A28 naar en vanuit Assen.
(anwb.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads