Aangepast zoeken

woensdag 8 juni 2016

Aanhoudingen na aantreffen drugs in koffiehuis Gouda

Gouda - De politie heeft vrijdagmiddag na een inval in een koffiehuis aan de Aaltje Bakstraat elf personen aangehouden voor het hebben van drugs.

Omdat de politie het vermoeden had dat in het koffiehuis drugs werd gebruikt werd er vrijdagmiddag  een inval gedaan waarbij er ook de hondenbrigade werd ingezet. Bij de elf aangehouden personen werden verdovende middelen aangetroffen. De politie deed daarna nog in een woning een doorzoeking waarbij er eveneens een hoeveelheid drugs en een geldbedrag werd aangetroffen en in beslag werd genomen. De verdachten zijn inmiddels allemaal heengezonden met een proces-verbaal. De politie doet verder onderzoek.

Tips over drugsgebruik?

De samenleving heeft veel last van de gevolgen van drugsgebruik en het dealen van drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld niet geschuwd. Van dat geweld worden vaak ook onschuldige omstanders de dupe. Omwonenden ondervinden daarom veel overlast van drugshandel bij hen in de buurt.

De politie vraagt vermoedens van drugshandel en drugsgebruik te melden via 0900 – 8844. Indien men anoniem wenst te blijven, kan de informatie ook via Meld Misdaad Anoniem  0800 – 7000, worden doorgegeven.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads