Aangepast zoeken

donderdag 2 juni 2016

55-jarige Rijswijker steelt tas van verkeersslachtoffer

Den Haag - Een 55-jarige Rijswijker werd dinsdag 31 mei aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht op het Hobbemaplein de tas te hebben gestolen van het slachtoffer van een aanrijding.

Agenten kregen maandag 23 mei omstreeks 11.45 uur de melding dat er op het Hobbemaplein een aanrijding tussen een voetganger en een bedrijfsbus had plaatsgevonden.

Het slachtoffer, een 56-jarige inwoonster van Den Haag, raakte hierbij gewond. Terwijl omstanders zich, in afwachting van de politie en ambulance, om het slachtoffer bekommerden, zag de verdachte kans om ongezien de tas van het slachtoffer te stelen. Deze diefstal werd pas een dag later bemerkt door de dochter van het slachtoffer.

Onderzoek

De recherche stelde een onderzoek in en nam van getuigen verklaringen op. Gaande het onderzoek werd, mede dankzij hulp uit de buurt en camerabeelden uit de omgeving, de identiteit van de verdachte duidelijk. Hij kon op dinsdag 31 mei worden aangehouden in een woning in Rijswijk en is op het bureau ingesloten voor verhoor. Het slachtoffer verblijft nog in het ziekenhuis, voor behandeling van de verwondingen die ze bij de aanrijding opliep. De recherche onderzoekt de diefstal van haar tas. Verkeerspecialisten van de politie onderzoeken de toedracht van het ongeval.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads