Aangepast zoeken

maandag 6 juni 2016

10 JAAR JAM DE LA CREME FESTIVAL!

Op zaterdag 16 juli vindt de 10e editie van het Jam de la Crème Festival plaats op het Haagse Zuiderstrand! Het festival dat ooit begon als een Haags vriendenfeestje, groeide uit tot een eigenzinnig jamsessie fenomeen in de Nederlandse muziekscene. Op twee podia rond Strandpaviljoen ZUID kun je je tegoed doen aan een bomvol programma met vele artiesten, bands, DJ’s en kunstenaars vanaf de avondzon tot in de vroege uurtjes. 

Jam de la Crème Sessies
In Jam de la Crème staan muzikanten uit alle hoeken en gaten voor één keer met elkaar op het podium. Vanuit de hele Nederlandse muziekscene komen artiesten samen om een avond lang te jammen. Jam de la Crème zoekt steeds naar combinaties van bekende en getalenteerde muzikanten uit alle denkbare genres die leiden tot grenzeloze en unieke optredens waarbij het publiek getuige is van muziek die in het moment wordt gemaakt. De JAM & BAND line-up van het aankomende festival worden in de loop van de komende weken hier en via social media bekend gemaakt 

Naast het jaarlijkse eigen festival zette Jam de la Crème de afgelopen jaren ook sessies neer op festivals als Sziget, Crossing Border, Music Meeting, Oerol en Life I Live Festival. In eerdere sessies speelden bandleden van onder meer Splendid, Kyteman, Taymir, Blaudzun, Chef' Special, DI-RECT, Janne Schra, Skip&Die, John Coffey, The Deaf, Beef en Typhoon mee.

Info 10 jaar Jam de la Crème Festival:
Zaterdag 16 juli | Jam de la Crème Festival | 20:00 – 04:00
Strandpaviljoen ZUID, Wieringsepad, strandslag 11 – Den Haag/Scheveningen
Tickets via www.jamdelacreme.nl | € 15,00  

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads