Aangepast zoeken

dinsdag 10 mei 2016

Wijkpost Centrum is verhuisd naar Castellum Palensteyn Zoetermeer

Wijkpost Centrum is verhuisd naar Castellum Palensteyn aan het Rakkersveld 253 en heet vanaf nu Gemeentelijk informatiepunt. Aan de dienstverlening verandert niets en ook de wijkagenten zijn meeverhuisd.

Extra punt

Kunt u Castellum lastig bereiken? Dan kunt u met uw vragen en meldingen over de wijk Centrum ook terecht bij het Publieksplein van de gemeente.

Samenwerken

Het grote voordeel van het informatiepunt van de gemeente in Castellum Palensteyn is dat er iedere dag al veel mensen komen. Een ander voordeel is dat de gemeente in hetzelfde gebouw zit als Stichting Piëzo en dicht bij Welkom2 waar ook veel gemeentelijke partners gevestigd zijn. Dat maakt samenwerken makkelijker.

Primeur

Centrum is de eerste wijk met een nieuw soort gemeentelijk informatiepunt in een wijkgebouw waar ook al andere voorzieningen voor bewoners zijn zoals onderwijsinstellingen, sportvoorzieningen, ontmoetingsruimtes, het jongerenwerk en zorg- en welzijnspartners. Uiteindelijk worden alle wijkposten omgevormd naar gemeentelijke informatiepunten. Wanneer dit gebeurt, hangt samen met de aflopende huurcontracten van de wijkposten.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads