Aangepast zoeken

donderdag 19 mei 2016

Vier Gouwenaren van 14, 14, 15 en 16 jaar aangehouden voor overval op avondwinkel


Gouda - De politie heeft woensdag 18 mei vier Gouwenaren van 14, 14, 15 en 16 jaar aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een avondwinkel aan de Walestraat. De verdachten worden vrijdag 20 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris.
De politie kwam de verdachten al snel op het spoor mede door camerabeelden en getuigenverklaringen. Vier jongens namen maandag 16 mei om 17.00 uur rookwaren weg uit de avondwinkel aan de Walestraat. De eigenaar van de winkel probeerde dit nog te voorkomen.

Worsteling

De eigenaar van de winkel zag een groep jongens bij de winkel hangen en zag even later dat ze de winkel binnen kwamen. Een van de jongens liep direct door naar een stelling  waar hij rookwaren in een tas deed. De eigenaar liep naar de eerste jongen, maar werd door een andere jongen met een mes bedreigd. Hierop ontstond een worsteling waarbij de eigenaar wel kans zag de tas af te pakken. De jongens zijn daarna snel de winkel uitgerend in de richting van de Spieringstraat. Later bleek dat er toch nog tien pakken sigaretten waren buitgemaakt.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads