Aangepast zoeken

zondag 29 mei 2016

Verdachte schiet op agenten in Zoetermeer

Zoetermeer - Politieagenten schoten zondag 29 mei om 1.15 uur aan het Veenwortelvaart gericht nadat een verdachte op agenten had geschoten. Een 47-jarige man uit Ridderkerk raakte daarbij gewond.

Ruzie

Agenten kregen een melding dat in een woning aan het Veenwortelvaart een ruzie plaatsvond. Politieagenten die de straat in kwamen rijden, zagen een man richting een auto rennen. Deze man schoot vervolgens op de agenten. De agenten hielden deze verdachte, een 27-jarige man uit Capelle aan den IJssel, bij de auto aan. De bestuurder van deze auto reed, tijdens de aanhouding, weg. Agenten schoten vervolgens gericht op het voertuig. Hierbij raakte de 47-jarige Ridderkerker gewond. Ambulancepersoneel bracht deze verdachte naar een ziekenhuis. De aangehouden verdachte was in het bezit van een sporttas met daarin henneptoppen en twee vuurwapens. De politie nam dit in beslag voor onderzoek.

Onderzoek

In de woning, waarover de melding was binnen gekomen, hielden agenten vier verdachten, een 18-jarige vrouw, een 19-jarige en twee 21-jarige mannen uit Zoetermeer, aan. De recherche doet samen met forensische experts vandaag onderzoek in de woning. De rijksrecherche onderzoekt het schietincident.

Iets gezien? Bel 0900-8844!

Bent u getuige geweest van dit schietincident of heeft u andere informatie die voor de recherche van belang is? Neemt u dan contact op met de recherche van Team Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads