Aangepast zoeken

zondag 22 mei 2016

Verdachte aangehouden na poging diefstal auto in Voorburg

Voorburg - De politie heeft zondag 22 mei omstreeks 01.30 uur op aangeven van een getuige een 31-jarige man uit Zeist aangehouden op verdenking van poging diefstal van een auto.

De eigenaar alarmeerde zelf de politie toen hij zag dat drie personen zich verdacht ophielden bij zijn auto die geparkeerd stond op de Van Leeuwenstraat. Een getuige zag dat één van de mannen op een gegeven moment al in de auto zat. Mogelijk hadden de verdachten door dat ze gesnapt waren en zijn ze weggerend. Op aangeven van een getuige werd op de Potgieterlaan de verdachte aangehouden. Hij bleek nog sleutels  van twee andere auto’s bij zich te hebben. De politie doet verder onderzoek.

1-1-2, daar pak je ook daders mee

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.’
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads