Aangepast zoeken

dinsdag 10 mei 2016

Start renovatie Stadhuis en bibliotheek Zoetermeer met partners

In de eerste week van juni start Dura Vermeer in opdracht van de gemeente Zoetermeer met de vernieuwing van het Stadhuis en de bibliotheek met partners. Bij de verbouwing wordt de omvang van het Stadhuis bijna gehalveerd. Het gebouw wordt duurzamer en gaat van energielabel G naar energielabel A. Ook krijgt het huidige Stadhuis zowel een nieuwe gevel aan de Stadhuispleinzijde als gemoderniseerde achter- en zijgevels.
Tijdens de verbouwing blijft een deel van het Stadhuis in gebruik door de medewerkers van de gemeente, gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders. De enige ingang voor bezoekers is dan Markt 10. Alleen het Publieksplein, de bibliotheek en partners gaan verhuizen en zijn vanaf 31 mei 2016 gevestigd aan de Duitslandlaan 440.

Informatieavond 17 mei 2016

In verband met de start van de werkzaamheden aan het Stadhuis organiseren de gemeente en Dura Vermeer een informatieavond op dinsdag 17 mei 2016 in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis, ingang Frankrijklaan 6. Tijdens deze avond krijgen de omwonenden en andere geïnteresseerden uitleg over de geplande werkzaamheden, bereikbaarheid en veiligheid.

Volledige informatie over dit project staat op www.zoetermeer.nl/projectstadhuis.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads