Aangepast zoeken

dinsdag 3 mei 2016

Rowwen Hèze sluit Culinair Muziekfestival CuliNESSE af

Culinair Muziekfestival CuliNESSE heeft ook dit jaar weer gekozen om het festival feestelijk te eindigen. Niemand minder dan Rowwen Hèze zal op zaterdag 20 augustus het festival afsluiten. Na Van Dik Hout en de band Memphis Maniacs maakt CuliNESSE met Rowwen Hèze de derde naam bekend.

De Limburgse band Rowwen Hèze steelt al vanaf 1987 de show op vele festivals. De hits Limburg (kwestie van geduld) en Bestel Mar zetten Pinkpop, Lowlands, Concert@Sea en Parkpop allemaal volledig op zijn kop. “Wij gaan er vanuit dat dit ook op CuliNESSE zal gebeuren. Rowwen Hèze past perfect bij onze festival zaterdag. Zij gaan er een groot feest van maken, daar ben ik van overtuigd” aldus festivalorganisator Robert Boevé.

Early Bird korting
De kaarten zijn t/m 15 mei voor een speciale Early Bird prijs te verkrijgen op www.culinesse.nl/tickets/. De komende weken zullen en nog meer bekende artiesten bekend gemaakt worden. Ook is de organisatie druk bezig met het rondmaken van de culinaire artiesten.

Ik weet zeker dat iedereen die een Early Bird kaart koopt hier geen spijt van gaat krijgen. Zowel de culinaire als muzikale line up  wordt heel tof!” zo sprak Robert Boevé.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads