Aangepast zoeken

woensdag 25 mei 2016

Politie zoekt getuigen van schietpartij Herderslaan Den Haag

Woensdag 11 mei heeft er een schietpartij plaatsgevonden op de kruising Herderslaan met de Hobbemastraat In Den Haag. Er wordt door een man gericht geschoten op een Hagenaar, die niet gewond raakte.
Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Net na middernacht op woensdag 11 mei stonden er meerdere mannen bij de kruising van de Herderslaan met de Hobbemastraat. Plotseling trok één van hen een wapen en schoot meerdere malen gericht op een persoon. Daarna is hij samen met nog iemand anders weg gegaan, de Herderslaan in en daarna in de richting van de Houtzagerssingel.

Er raakte wonderwel niemand gewond. Er is een kogel terecht gekomen in een geparkeerde auto en er is een kogel door een ruit van een woning gegaan.

De districtsrecherche Den Haag Centrum onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Mensen die het daadwerkelijke schieten hebben gezien of die mogelijk hebben gezien wat daaraan vooraf ging.

Vragen

Bent u getuige geweest van de schietpartij van woensdag 11 mei rond middernacht op de kruising Herderslaan/Hobbemastraat in Den Haag? Weet u waar degene die geschoten heeft naar toe is gevlucht? Kunt u iets vertellen over de aanleiding? U kunt terecht bij de districtsrecherche Den Haag Centrum via nummer 0900-8844 of bij 0800-7000 als u liever anoniem wilt blijven. U kunt ook het digitale tipformulier onderaan dit bericht invullen, anoniem vullen kan ook.

Of u kunt in deze zaak bellen met het Team Criminele Inlichten op 06-57 87 62 79.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads