Aangepast zoeken

dinsdag 3 mei 2016

Politie zoekt getuigen van gewelddadige straatroof op 70-jarige vrouw in Zoetermeer

Een 70 jarige vrouw is in Zoetermeer op een gewelddadige manier van haar telefoon beroofd op woensdag 13 april omstreeks 22.30 uur. De politie is op zoek naar getuigen.

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De vrouw stapte op woensdagavond 13 april omstreeks 22.30 uur bij station Oosterheem uit de Randstadrail en liep vervolgens naar haar huis even verderop. In de tram had ze gebeld met haar dochter en daarna had ze continue haar telefoon in haar handen. Op de Oosterschelde werd ze plotseling van achteren vastgepakt door iemand die riep dat zij haar telefoon en tas moest afgeven.

Het slachtoffer verzette zich hevig en begon daarbij te gillen. De man gaf haar een harde duw in haar rug waardoor ze voorover viel. Maar nog steeds weigerde de vrouw haar spullen af te geven. De man sloeg haar meerdere keren in haar gezicht en uiteindelijk lukte het hem haar telefoon af te pakken en er vandoor te gaan richting het Oosterheemplein.

Het slachtoffer werd op de Oosterschelde in Zoetermeer van haar telefoon beroofd. Zij liep langs sportschool Knetemann toen zij, ter hoogte van de inrit van de parkeergarage van de flat, werd ze vastgepakt. Misschien zijn er mensen die de man al eerder hebben gezien in die omgeving op woensdagavond 13 april zo rond
22.30 uur.

Het gaat om een getinte man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud. Hij heeft een normaal tot fors postuur en halflang haar dat plat op zijn hoofd lag. Hij droeg een korte donkere jas en een donkere broek en mogelijk had hij een schoudertas bij zich. Hij heeft de iPhone 6 van het 70-jarige slachtoffer meegenomen. Het kan opgevallen zijn dat iemand die voldoet aan het signalement sinds 13 april ineens zo’n telefoon heeft.

Heeft u informatie over deze gewelddadige straatroof of weet u wie de dader is of waar hij verblijft? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads