Aangepast zoeken

maandag 23 mei 2016

Persoon overleden op straat in Den Haag, recherche doet onderzoek

Den Haag - Politieagenten troffen op maandagochtend 23 mei in de Schalk Burgerstraat een man aan die buiten bewustzijn was. Reanimatie voorkwam niet dat de man overleed. De recherche doet onderzoek naar de doodsoorzaak en sluit daarbij een misdrijf nog niet uit.

Om 05.30 uur kregen agenten de melding dat er een man op straat zou liggen. Ondanks reanimatiepogingen overleed de man, een 51-jarige Hagenaar, ter plaatse. Gezien de omstandigheden werd er direct een plaats delict afgezet zodat onderzoek naar de doodsoorzaak plaats kon vinden.

Aanhouding

In de directe omgeving van de Schalk Burgerstraat werd hierna een 21-jarige Hagenaar aangehouden. De recherche onderzoekt of hij mogelijk betrokken is bij het overlijden van de man.

Kaapseplein

Gelijktijdig met het onderzoek naar de toedracht van het overlijden, onderzoekt de recherche of er een mogelijk verband is met een autobrand eerder deze ochtend aan het Kaapseplein. Deze locatie is momenteel afgezet voor het onderzoek.

Getuigenoproep

De recherche vraagt uw medewerking. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met dit incident of heeft u informatie hierover, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem uw verhaal vertellen kan via 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads