Aangepast zoeken

vrijdag 6 mei 2016

Overleden man aangetroffen in Stieltjesstraat Den Haag

Den Haag - Op woensdagavond 4 mei heeft de politie een overleden man in een woning aangetroffen. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Vlak voor middernacht meldde een 65-jarige Hagenaar zich bij het politiebureau. Hij verklaarde dat er een man in zijn woning zou zitten die niet weg wilde gaan. Agenten namen poolshoogte en troffen rond middernacht een overleden man aan in de betreffende woning. Het gaat om een 69-jarige Hagenaar. Op dat moment waren er geen andere personen in het huis aanwezig. De 65-jarige man is aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Onderzoek

In verband met verdachte omstandigheden in de woning is de recherche direct een onderzoek gestart. Rechercheurs van de forensische opsporing hebben sporenonderzoek verricht. Het onderzoeksteam houdt rekening met meerdere scenario’s. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of het wel of niet om een misdrijf gaat.

Getuigen gezocht

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie over deze zaak hebben, kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads