Aangepast zoeken

dinsdag 17 mei 2016

Open Dag bij Zoetermeerse Kano Vereniging (ZKV “De Sprinters”)

kanovaren, plezier voor iedereen. Tot rust komen op het water na een dag werken of studeren en tegelijkertijd aan je conditie bouwen. Lijkt je dat wat? Kom dan op zondag 22 mei naar de Open Dag van de Zoetermeerse Kanovereniging “De Sprinters”.
Vanuit je kano ziet Nederland er heel anders uit. Je bevindt je bijna op ooghoogte met futen en kijkt op tegen de nieuwsgierige koeien aan de oever. ZKV De Sprinters richt zich op het recreatievaren. We organiseren dus geen wedstrijden. Het gaat er bij ons niet om wie het hardst gaat maar of je geniet.
Heb je geen kano en geen ervaring? Geen probleem. We beschikken over verenigingsboten voor leden die nog geen eigen boot hebben. De techniek leer je van ervaren kanoërs. De enige voorwaarde is dat je kunt zwemmen.
Op de Open Dag is er de mogelijkheid om een stukje te varen. Dat gaat onder begeleiding. Geïnteresseerd? De Open Dag is op zondag 22 mei van 12 uur tot 16 uur. Kom gerust eens bij ons langs en ervaar zelf hoe leuk het is. U bent van harte welkom en wordt opgewacht met een gratis kopje koffie of thee met “kano”.
Het verenigingsgebouw vind je in recreatiegebied 'Noord Aa' aan de Aziëweg tegenover parkeerplaats nr 1.
In de maand juni biedt ZKV “De Sprinters” de mogelijkheid om op 4 woensdag avonden de Kano Kennismakings Cursus mee te maken. Onder begeleiding maakt u kennis met bijvoorbeeld peddeltechniek en veiligheidsaspecten. De cursus begint op woensdag avond 8 juni.

Meer informatie over zowel de Open Dag als de Kano Kennismaking Cursus kunt u opvragen via onze email:  info@zkvdesprinters.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads