Aangepast zoeken

dinsdag 17 mei 2016

Ook Niels Geusebroek en Nielson in line-up CuliNESSE

Na Van Dik Hout, Memphis Maniacs en Rowwen Hèze maakte de organisatie vandaag bekend dat ook Nielson en Niels Geusebroek op Culinair Muziekfestival CuliNESSE komen optreden. Niels Geusebroek zal op donderdag 18 augustus op de bühne staan en Nielson zal op zaterdag 20 augustus acte de presence geven. “Twee mooie namen en goede artiesten, daar zijn wij zeer blij mee” aldus festivalorganisator Robert Boevé.

Nielson brak in 2012 door bij het programma de beste singer-songwriter. Sindsdien gaat het hard met hem. Door hits als Beauty & the Brains, Mannenharten, Hoe en Sexy als ik Dans is hij een graag geziene gast op feesten en festivals. “Nielson zijn zomerse en vrolijke klanken passen perfect bij CuliNESSE, niemand zal stil blijven zitten”, vertelt Robert Boevé.

Ook Niels Geusebroek is bekend geworden door een muzikaal tv programma. In 2011 haalde hij de halve finale van the Voice of Holland. Na the Voice scoorde Niels zijn eerste grote hit met Year of Summer. In 2013 was zijn definitieve doorbraak met zijn nummer 1 hit Take Your Time Girl. “Niels Geusebroek stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Zijn stijl en bijzondere stemgeluid spreken ons enorm aan en wij zijn dan ook erg blij dat hij op donderdag het muzikale CuliNESSE programma opent”.

De zesde editie van het culinaire muziekfestival zal op 18, 19 en 20 augustus plaatsvinden op het strand van Nesselande. 

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads