Aangepast zoeken

woensdag 25 mei 2016

Nieuwe toplocatie voor evenementen in Den Haag

De veelzijdigheid van de hallen en zalen maken van het nieuwe GIA Trade & Exhibition Centre gelegen aan De Werf 11 in Den Haag een perfecte locatie voor tentoonstellingen, vergaderingen, product lanceringen, seminars en elk ander evenement. Vakbeurzen voor 5.000 bezoekers of een congres voor een paar honderd deelnemers: niets is ondenkbaar of onmogelijk.

De evenementenlocatie beschikt over verschillende hallen en zalen. Op de begane grond bevindt zich de grote Marco Polo-hal van ongeveer 6.000 m2. De Columbushal heeft een oppervlakte van ongeveer 3.000 m2 en bevindt zich op de eerste etage.

De Livingstonezaal en de Michiel de Ruyter-zaal zijn twee kleinere ruimtes van respectievelijk 600 m2 en 800 m2. Zij kunnen onder meer ingericht worden als break-out rooms, maar zijn ook ideaal voor het organiseren van een bedrijfsborrel, een vergadering of het geven van een presentatie. In totaal biedt GIA Trade & Exhibition Centre ruimte aan ongeveer 5.000 bezoekers.

GIA Trade & Exhibition Centre maakt deel uit van de Chinese investeringsmaatschappij Jiahe Shengde Investment Holdings B.V. Het bedrijf investeert in GIA Trade & Exhibition Centre om de relatie tussen China en Nederland te versterken en een brug te slaan tussen beide landen. De moedermaatschappij is het gerenommeerde en beursgenoteerde bedrijf Guangxi Softto Group Co. Ltd.

China is de snelst groeiende economie en wereldwijd de grootste exporteur van goederen. Voor zowel Nederlandse als Chinese bedrijven is het interessant om zaken met elkaar te doen, informatie uit te wisselen en elkaar te ontmoeten tijdens tentoonstellingen en beurzen.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads