Aangepast zoeken

donderdag 12 mei 2016

Nederlands beste jeugdbowlers komen voor de Dag der Kampioenen 2016 naar Zoetermeer

Nederlands beste jeugdbowlers verzamelen zich op zondag 5 juni in Dekker Bowling Zoetermeer voor de Dag der Kampioenen Jeugd 2016. Het kampioenenbal voor alle regionale kampioenen van het land belooft een groot spektakel te worden voor zowel de deelnemers als voor de toeschouwers.

Het bowlen bij de jeugd zit in de lift in Nederland. Het niveau stijgt gestaag met als gevolg maar leifst drie bronzen medailles op de afgelopen Europese Kampioenschappen. Onder deze toppers is ook Yorick van Deutekom, die in 2015 nog de Europese titel veroverde. Van Deutekom is in Zoetermeer de torenhoge favoriet voor de eindoverwinning.

De bowlers strijden in drie verschillende leeftijdgroepen om de eindoverwinning. Na afloop spelen de verschillende winnaars in een special evenement, dat vanaf 14.00 uur begint, vol showelementen en strikes voor de algehele Nederlandse titel.

Naast de wedstrijden zal Nederlands beste bowler Ramon Hilferink ook aanwezig zijn voor een Meet & Greet met de deelnemers. Hilferink is inmiddels al drie jaar actief in de Verenigde Staten waar hij de sport op professionele wijze beoefend. 

1 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads