Aangepast zoeken

dinsdag 17 mei 2016

Man en vrouw aangehouden na woningoverval in Den Haag

Den Haag - De politie heeft maandagmiddag 16 mei na een overval op de bewoners van een woning aan de Katerstaat een man en een vrouw aangehouden.

Drie personen drongen even voor 11.30 uur de woning aan de Katerstraat binnen. Een getuige zag hoe twee gemaskerde mannen uit het raam van de woning naar buiten klommen en hoorde tegelijkertijd een vrouw schreeuwen. De politie werd direct gealarmeerd over een mogelijke overval waarna er een zoekactie werd verricht in de omgeving. Drie mannen waren weggerend richting de Boekhorststraat. Een getuige zag een verdachte in een auto stappen en gaf het kenteken door aan de politie.

Om 12.15 uur werd op de Honthorststraat dit voertuig met twee inzittenden staande gehouden. De 28-jarige bestuurder en een 26-jarige vrouw, beiden uit Den Haag, werden hierop aangehouden. De recherche onderzoekt of zij betrokken zijn bij de overval.

Het is nog niet duidelijk of er iets uit de woning is weggenomen. De bewoner liep verwondingen op in zijn gezicht en moest door ambulancepersoneel worden behandeld. De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden via 0900 – 8844.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads