Aangepast zoeken

zondag 15 mei 2016

Man beschoten in woning Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond hielden agenten een 23-jarige Rotterdammer aan voor betrokkenheid bij een schietincident op de Katendrechtse Lagedijk. De politie is een onderzoek gestart.

Donderdag rond 23.00 uur meldden bewoners dat ze meerdere schoten hadden gehoord in een woning aan de Katendrechtse Lagedijk. De politie ging het huis binnen, maar trof daar niemand aan. Wel lagen er kogelhulzen. Ook het huis ernaast is onderzocht, omdat er sporen naar toe leidden. In die woning was ook niemand. Bij de spoedeisende hulp was een slachtoffer van een schietincident binnengekomen. De politie snelde naar het ziekenhuis en stelde een onderzoek in. Daar werd het 20-jarige slachtoffer uit Rotterdam aangetroffen. De politie arresteerde de man die het slachtoffer naar het ziekenhuis heeft gebracht, vanwege mogelijke betrokkenheid bij het schietincident.

Heeft u iets gezien of gehoord?

Er zijn al meerdere getuigen gehoord, maar mocht u iets gezien of gehoord hebben en nog niet met de politie hebben gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads