Aangepast zoeken

dinsdag 17 mei 2016

Man aangehouden voor brandstichting in Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft dit weekeinde een man aangehouden die ervan verdacht wordt ten minste twee keer, maar mogelijk vaker, brand te hebben gesticht in een flat aan de Melissantstraat. In de flat aan de Melissantstraat werd in de afgelopen anderhalf jaar negen keer brand gesticht. De 48-jarige verdachte woonde zelf ook in de flat.

De branden werden voornamelijk gesticht in de algemene ruimtes en kelderboxen op de Melissantstraat. Na één van deze branden moest een bewoner behandeld worden in het ziekenhuis omdat hij rook had ingeademd. De branden zorgden voor veel onrust bij de bewoners in de wijk. Het was de politie daarom ook alles aan gelegen om deze zaak op te lossen. Uitgebreid onderzoek leidde naar een 48-jarige man uit Rotterdam. Hij wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris voor een brandstichting het afgelopen weekeinde en eind april in de flat.

De man zal in ieder geval nader psychisch onderzocht worden. Ook zet de politie het onderzoek naar zijn mogelijke betrokkenheid bij de andere branden voort.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads