Aangepast zoeken

maandag 30 mei 2016

Inbreker aangehouden, sieraden gevonden in Boskoop

Boskoop - Een kordate getuige hield op vrijdagmiddag 27 mei een inbreker aan na een korte achtervolging. De 19-jarige verdachte brak in in een woning aan de Waterlelie.

De 30-jarige getuige overliep twee inbrekers in een woning aan de Waterlelie. Hij ging er meteen achteraan en wist even verderop in de Puttenlaan een inbreker aan te houden. Andere getuigen belden de politie, die direct ter plaatse ging. De tweede verdachte wist echter te ontkomen voordat de agenten arriveerden. De politie onderzoekt zijn identiteit.

Sieraden

In de Weegbree troffen agenten bij een sloot sieraden aan die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Het is echter niet duidelijk of deze bij de inbraak op de Waterlelie zijn buitgemaakt of uit een andere woning zijn gestolen.

De politie onderzoekt de zaak. De aangehouden 19-jarige uit Waddinxveen wordt op dinsdag 31 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris. Ook onderzoekt de politie de herkomst van de gevonden sieraden. Herkent u deze sieraden? Neem dan contact op met de politie door  0900-8844 te bellen.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads