Aangepast zoeken

dinsdag 3 mei 2016

Hennepkwekerij in flat ontmanteld in Rijswijk

Rijswijk - Op dinsdagmorgen 3 mei rolde het hennepteam van het district Delft, Rijswijk en Westland een in bedrijf zijnde hennepkwekerij op.

Bewoners van een flat aan de Sir Winston Churchilllaan meldden bij de politie dat de ramen van één van de flatwoningen met folie waren afgeplakt en dat zij last hadden van een hard zoemend geluid. Agenten van het hennepteam troffen bij onderzoek in de flatwoning in drie kweekruimten, in totaal 450 planten, 42 assimilatielampen en diverse andere apparatuur aan. De planten en de apparatuur zijn in beslag genomen. In de flat was niemand aanwezig. De politie stelt een nader onderzoek in.

Hennepkwekerijen

De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads