Aangepast zoeken

maandag 30 mei 2016

HAAGSCH COLLEGE: Het grote Sinterklaas college in het Paard van Troje

Volgende programma is bevestigd en voorverkoop is reeds gestart via Haagsch College. Geen voorverkoop via Paard van Troje. Bezoekers van www.paard.nl kunnen een korting krijgen via deze pagina. Paard kortingscode is: HP28PAARD.

Precies een week voor Sinterklaasavond organiseren we ons eigen heerlijk avondje!
Herman Pleij geeft college over de rol van de goedheiligman in onze samenleving. Wanneer is deze traditie begonnen? Hoe heeft het feest zich ontwikkeld? En waarom zetten we onze schoen eigenlijk? Ook gaat Pleij in op de van het Sinterklaasfeest. Hoe zien de pieten er over 10 jaar uit? En verliest Sinterklaas uiteindelijk de concurrentie van de Kerstman?

Herman Pleij is cultuurhistoricus en emeritus hoogleraar Historische Nederlandse Letterkunde. Hij schuift regelmatig aan op tv bij oa DWDD en Pauw.


Haagsch College
Vanuit het hart van politiek Den Haag geven belangrijke hoofdrolspelers en de beste analisten colleges over de thema’s die het nieuws beheersen. Verdiep je in het nieuws met Haagsch College in Nieuwspoort. Voor iedereen die behoefte heeft aan enige context bij de dagelijkse stroom aan nieuwsberichten maar geen tijd heeft voor lange cursussen of stevige studieboeken is Paard van Troje een samenwerking aangegaan met het Haagsch College.

Meer info Paard van troje

Datum : 28 november 2016
LOCATIE PERSCENTRUM NIEUWSPOORT ZAAL OPEN 19:30U AANVANG 20:00U

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads