Aangepast zoeken

vrijdag 6 mei 2016

Gewonde en drie aanhoudingen na schietincident in Rotterdam

Rotterdam - Na een schietincident op de Aleidisstraat hebben agenten donderdagavond 5 mei in de omgeving van een ziekenhuis een man met een schotwond aangetroffen. In diezelfde omgeving reed de vluchtauto met drie inzittenden. Zij zijn aangehouden.

Update

De politie is na het incident direct met het onderzoek gestart en daarin zijn verdachten en getuigen gehoord. Naar aanleiding daarvan zij de drie vandaag heengezonden. Eén van hen is echter nog wel vastgehouden omdat hij gesignaleerd stond voor andere feiten.
Het slachtoffer van het schietincident is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Origineel bericht

Buurtbewoners horen even voor tien uur ’s avonds een harde knal in de Aleidisstraat en zien een auto op hoge snelheid wegrijden. Agenten treffen in de straat niemand meer aan, ook geen slachtoffer. Omdat meldingen rond vuurwapengeweld met de hoogste prioriteit worden opgepakt, nemen de agenten geen risico en gaan alle ziekenhuizen in de omgeving af. In de buurt van één van de ziekenhuizen treffen zij een man met een schotwond. Vlakbij rijdt een auto die voldoet aan de omschrijving van de auto die zou zijn weggereden bij het schietincident. De agenten houden de auto staande en houden de drie inzittenden aan.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads