Aangepast zoeken

vrijdag 20 mei 2016

Brand loods Bergschenhoek: één gewonde

Bergschenhoek - Een brand in een loods aan de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek greep vrijdagmiddag flink om zich heen. Eén man raakte gewond.

.
Rond 16.35 uur kwam de melding van de brand in een loods aan de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek binnen . Dit op een terrein met meer loodsen. . Deze worden gebruikt door klussers voor allerhande zaken en staan dicht op elkaar. Al snelbleken ook drie andere loodsen vlam te hebben gevat. Dit zorgde voor flinke rookontwikkeling. De brandweer was het vuur snel meester. Wel moet er nog geruime tijd worden nageblust.

Een 26-jarige Rotterdammer liep flinke brandwonden op. De brand lijkt te zijn ontstaan tijdens zijn kluswerkzaamheden.

Bij dagelijkse incidenten handelen de diensten zoals de brandweer zelf de zaken af. In sommige gevallen vinden één of meer partijen het handig en verstandig ter plaatse afstemming te organiseren en te formaliseren en een GRIP-1 uit te roepen. Omdat de loodsen op de aanvliegroute van Rotterdam-The Hague Airport liggen en er in de  nabije omgeving ook een manege ligt werd daarvoor gekozen en kwamen veel hulpdiensten ter plaatse en werd besloten Grip 1 te maken. De brand bleek snel onder controle en rond 18.30 uur werd afgeschaald.
(politie.nl)




0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads