Aangepast zoeken

zaterdag 30 april 2016

Website Olympic Experience Scheveningen gelanceerd, kaartverkoop gestart!

Het is al een tijdje bekend: Iedereen die de Spelen van Rio 2016 optimaal wil beleven maar geen mogelijkheden heeft om naar Brazilië af te reizen, kan deze zomer terecht in Den Haag. Tijdens de Olympische Spelen van Rio wordt op het sportstrand van Scheveningen de ‘Olympic Experience Den Haag 2016’ georganiseerd. Een event dat plaatsvindt van 6 tot en met 21 augustus en is bedoeld voor sportfans, gezinnen en anderen die vanuit Nederland de Spelen van Rio optimaal willen beleven. Woensdag 27 april is de speciale website voor dit evenement gelanceerd, www.olympicexperience.nl. Ook kun je op deze website terecht voor het kopen van een kaartje.

NOC*NSF organiseert samen met de gemeente Den Haag en 26 olympische sportbonden, grote bedrijven als Rabobank, Zilveren Kruis Achmea, EY, Lotto, Volkswagen en Randstad het eerste grote nationale breedtesport evenement “Olympic Experience Den Haag” voor alle fans van de Olympische Spelen. NOC*NSF wil de vele thuisblijvers met een groot olympisch hart beter in staat stellen de Spelen van dichtbij te ervaren en te beleven op het Scheveningse strand.

De Olympic Experience biedt overdag ruimte aan 4.000 bezoekers en ’s avonds aan zo’n 3000. Overdag kunnen deelnemers sporten beoefenen, onder begeleiding van meer dan 20 verschillende sportbonden. In de namiddag en avond zijn de Olympische Spelen live te volgen op grote TV schermen, inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment en de aanwezigheid van oud-topsporters en Olympiërs. Ook wordt er live geschakeld met onder andere het Holland Heineken House in Rio.

Omroep West zal op TV met een dagelijks journaal, op Radio met Studio Haagse Bluf vanaf de strandlocatie én online ruim verslag doen van de Olympic Experience, zodat iedereen vanuit huis up to date kan blijven.

Check www.olympicexperience.nl voor alle details en volg alle nieuwtjes via Facebook: www.facebook.com/olympicexperienceNL en Twitter: www.twitter.com/oe_denhaag. De Spelen en dus ook de start van de “Haagse Olympische Spelen” starten over minder dan 100 dagen, tijd om de voorbereiding te gaan starten!
(denhaag.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads