Aangepast zoeken

zondag 17 april 2016

Vrouw zwaar gewond in Den Haag na aanrijding op Hengelolaan, bestuurder rijdt door

Den Haag - Een vrouw raakte zondagochtend rond 06.40 uur zwaar gewond toen zij werd aangereden op de Hengelolaan. De bestuurder van de auto reed door en kwam enkele honderden meters verder nadat hij oa een boom had geraakt , tot stilstand.

Volgens meerdere getuigen reed de bestuurder met hoge snelheid over de Hengelolaan in de richting van het Zuiderpark. Ter hoogte van de Maartensdijklaan raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en schoot over het fietspad heen. Naast het fietspad liep op het voetpad een vrouw. De auto raakte de vrouw maar reed door.

Daarna reed de auto tegen een verkeerspaal aan en vervolgens tegen een boom. Met hoge snelheig ging het verder en nogmaals reed de auto tegen een boom aan die volledig afknapte. Uiteindelijk kwam de auto met daarin twee inzittenden, tot stilstand in een berm. De twee inzittenden kwamen uit de auto en renden weg in de richting van het Zuiderpark.

Omstanders belden onmiddelijk 112. Ambulancepersoneel ontfermden zich over de zwaar gewonde vrouw.
Agenten die een signalement en een looproute van de twee inzittenden kregen van getuigen, vonden één van hen korte tijd later in een bossage in het Zuiderpark. Zij hielden, naar later bleek, de bestuurder aan. De man, een 24 jarige Rijswijker, werd overgebracht naar een politiebureau en moest daar blazen. Hij blies 665 ugl en moest direct zijn rijbewijs inleveren.

Het slachtoffer brak haar been en is overgebracht naar een ziekenhuis.De identiteit van de bijrijder is inmiddels bekend. De politie is volop bezig met het onderzoek.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads