Aangepast zoeken

woensdag 27 april 2016

Vier mannen met vuurwapen overvallen slijterij Oranjelaan in Zoetermeer

Zoetermeer - Op dinsdag 26 april omstreeks 21:45 uur overvielen vier mannen met Oost-Europees uiterlijk een slijterij aan de Oranjelaan. Bij de overval dreigden ze met een vuurwapen.

De 28-jarige winkelier was bezig zijn zaak te sluiten toen het viertal binnen kwam. Het slachtoffer werd met een vuurwapen bedreigd, waarna de overvallers er met buit vandoor gingen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden. Is u iets opgevallen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Bij Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) kunt u uw tips anoniem doorgeven.

Signalementen

De vier mannen hadden een blanke huidskleur en een Oost-Europees uiterlijk.

Verdachte 1:
Dit betrof een lange man van ongeveer 190 cm en een gespierd postuur. Hij had kort blond haar en droeg tijdens de overval een zwarte gewatteerde jas met capuchon en horizontale naden en een blauwe spijkerbroek.

Verdachte 2:
Deze man had een gespierd postuur en kort blond haar. Hij droeg een donkere jas zonder capuchon en een blauwe spijkerbroek.

Verdachte 3:
Deze verdachte was rond de 30 jaar oud, ongeveer 180 cm lang en had eveneens een gespierd postuur en blond haar. Hij droeg een donkere jas.

Verdachte 4:
Ook deze verdachte was zo’n 30 jaar oud en rond 180 cm lang. Hij had een gespierd postuur en kort blond haar.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads