Aangepast zoeken

dinsdag 26 april 2016

Twee auto’s in brand in Delft

Delft - In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 april vatten twee auto’s in de Theresiastraat vlam en raakten zwaar beschadigd. De politie zoekt getuigen.

Om 03.00 uur ’s nachts kregen agenten de melding dat er een auto in de Theresiastraat in brand stond. Deze brand sloeg vervolgens over naar een auto die ervoor geparkeerd stond. De brandweer bluste de brand, maar kon niet voorkomen dat beide auto’s gedeeltelijk uitbrandden. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting en vraagt uw hulp.

Getuigenoproep

De recherche zoekt getuigen die rond het tijdstip van de brand iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met deze brand, of andere informatie hebben over dit incident. Bent u in het bezit van een beveiligingscamera en woont u in de buurt van deze locatie, dan is de recherche zeer geïnteresseerd in de beelden. U kunt in contact komen met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads