Aangepast zoeken

zondag 17 april 2016

Samenspraak haalbaarheidsonderzoeken Holland Outlet Mall Zoetermeer van start

Op woensdag 20 april 2016 organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst in het bedrijfsrestaurant van het Stadhuis, ingang aan de Frankrijklaan 6, over de uitvoering van de haalbaarheidsonderzoeken naar een Holland Outlet Mall (HOM) in het huidige Woonhart. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Het is een inloopbijeenkomst, dus iedereen kan komen wanneer hij wil.

Op deze avond geeft de gemeente samen met de onderzoeksbureaus informatie over de fase van de haalbaarheidsonderzoeken. Daarnaast is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de onderzoeksbureaus en de gemeente. Zij horen graag waarmee zij rekening moeten houden als het gaat om bijvoorbeeld de verkeerssituatie, of stedenbouwkundige uitgangspunten.

Zichtbare vernieuwingen in de binnenstad

De gemeente wil samen met partners de komende jaren investeren in een kwalitatief goed, sfeervol en bereikbaar centrum waar Zoetermeerders en bezoekers prettig kunnen winkelen, recreëren en wonen. De gemeente wil onderzoeken of een ontwikkeling van een HOM past bij de andere zichtbare vernieuwingen in de binnenstad.

Vervolgproces

Rond de zomer komen de gemeente en de onderzoeksbureaus opnieuw bij bewoners en belanghebbenden terug met informatie over de tussenstand van de onderzoeken. De definitieve uitkomsten van de onderzoeken zullen, voorzien van een advies, in oktober/november 2016 worden teruggekoppeld aan de gemeenteraad. Aan de hand van de onderzoeksresultaten kan de gemeenteraad besluiten om wel of niet verder te gaan met de ontwikkeling van het initiatief. Iedereen is welkom. Daarnaast ontvangen omwonenden tevens een uitnodiging via de post.

Meer informatie vindt u op www.zoetermeer.nl/hollandoutletmall.

Lees ook: Waar blijft de gemeentebelasting?

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads