Aangepast zoeken

maandag 25 april 2016

Recherche zoekt getuigen straatroof Van Doornenplantsoen in Zoetermeer

Zoetermeer - De recherche in Zoetermeer zoekt getuigen van een straatroof op het Van Doornenplantsoen, zaterdag 24 april omstreeks 21.45 uur. Twee 17-jairge Zoetermeerders werden daarbij geschopt en geslagen door een groep jongens.
De twee liepen omstreeks 21.45 uur op het Van Doornenplantsoen, in de richting van de Du Meelaan. Ter hoogte van het Stedelijk College kwam er een groep van ongeveer 7 jongens op hen aflopen en begon de twee vanuit het niets te slaan en te schoppen. De jongens wilden de telefoons en tassen van de slachtoffers hebben maar gingen er uiteindelijk vandoor met alleen een flesje water. Eén van de twee slachtoffers moest voor controle en behandeling van zijn letsel naar het ziekenhuis.

Van de groep is bekend dat het om getinte jongens gaat van 17 à 18 jaar oud. Een aantal had een afrokapsel, andere hadden een Noord-Afrikaans uiterlijk. De jongens waren allen in het donker gekleed op één van hen na, hij droeg een groene jas.

Heeft u zaterdagavond iets gezien in de omgeving van de het Van Doornenplantsoen dat met deze beroving te maken kan hebben of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads