Aangepast zoeken

woensdag 20 april 2016

Politie zoekt getuigen mishandeling en vernieling in Den Haag

Den Haag - Op maandag 18 april omstreeks 17:30 uur vonden op de Hengelolaan een mishandeling en een vernieling plaats. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Agenten werden gestuurd naar een bedrijfspand in de buurt van de Advent kerk aan de Hengelolaan. Op straat was iemand mishandeld door twee mannen, vervolgens hebben deze mannen de personenauto van het slachtoffer vernield. De twee verdachten zijn weggelopen in de richting van de Orveltestraat. Zij zijn daar over een hek geklommen. Hierbij is een van de verdachten ten val gekomen.

De eerste verdachte had kort gemillimeterd haar, was 1.75 meter lang en droeg een lichtgrijs trainingspak met capuchon. De tweede verdachte was 1.60 meter lang, had een normaal postuur, pokdalig gezicht, kort geknipt zwart haar, beetje scherpe neus en droeg ook een lichtgrijs trainingspak met capuchon.

Getuigen gezocht

Heeft u iets gezien van dit incident of informatie over de daders? Dan kunt u contact opnemen met de recherche van Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads