Aangepast zoeken

woensdag 13 april 2016

Politie zoekt getuigen aanranding Magnoliastraat Den Haag

Een 43 jarige vrouw is in Den Haag na een avondje stappen seksueel lastig gevallen. Dit gebeurde zaterdag 6 februari. Er zijn camerabeelden van haar belager.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 februari is de 43 jarige vrouw uit geweest in een café in de Goudenregenstraat. De Goudenregenstraat ligt in de bomen en bloemenbuurt ligt in het stadsdeel Segbroek. Het slachtoffer woont daar vlak bij.

Om 3 uur gaat ze naar huis. Ze doet dat lopend want ze woont niet ver weg. Ze heeft ook nog wat bagage bij zich in de vorm van een boodschappen karretje. Ze heeft last van haar benen en rug. Het is duidelijk te zien dat ze onvast ter been is. Mevrouw loopt via de Klimopweg in de richting van de Magnoliastraat met het boodschappenkarretje. In de Magnoliastraat wordt de vrouw aangesproken door een man. De man wil haar helpen omdat hij kennelijk ziet dat ze niet helemaal goed ter been is. Hij loopt een stukje met haar mee en ondersteunt haar.

Dan komen ze aan bij het portiek van de vrouw en de man wil haar helpen met de boodschappenkar naar boven te tillen. Dit hoeft helemaal niet van haar. Hij dringt toch aan en plotseling begint hij aan haar te zitten en haar te betasten. De vrouw begint te roepen in de hoop dat iemand haar hoort maar bewoners liggen natuurlijk te slapen. Plotseling laat de man haar los en hij gaat er vandoor. Hij laat het slachtoffer hier achter in het portiek.

Signalement:
De dader heeft een licht getinte huidskleur en is ongeveer 20 á 30 jaar oud. Hij droeg een best opvallend ringbaardje en had een trainingsbroek aan.

Vragen

Mevrouw was in een café geweest. Het kan zijn dat ze naar huis is gevolgd door de man haar misschien al in de gaten had? Misschien zijn er mensen die daar iets over kunnen vertellen. Of mensen die de man al eerder in de omgeving hebben zien rondlopen.

Wie weet wie de man is die een 43 jarige vrouw zaterdagochtend vroeg tussen kwart over 3 en half 4 seksueel heeft lastig gevallen op de trappen van een portiek in de Magnoliastraat in Den Haag? Of misschien bent u getuige geweest. Heeft u informatie neem contact op via 0800-6070. Dit kan ook anoniem via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads