Aangepast zoeken

maandag 18 april 2016

Overval woning Hofweegenstraat Zoetermeer in Team West

Den Haag - De politie hoopt met hulp van de kijkers misdrijven uit de regio op te kunnen lossen. Onder voorbehoud komen daarom de volgende zaken aan bod in het regionale opsporingsprogramma.

Overval Pizzeria Oude Haagweg Den Haag
Zondag 20 maart, net na sluitingstijd omstreeks 22.15 uur, lopen twee mannen de Domino's Pizza binnen en bedreigen het aanwezige personeel met een mes en ouderwets uitziend geweer. Zij lopen direct door richting het kantoor. Ze stoppen geld in een zwarte sporttas en gaan er vervolgens vandoor. Ze vluchten weg via de Van der Goeslaan richting de Gerrit van der Veenlaan.

Overval woning Zoetermeer
Op donderdag 25 februari 2016 omstreeks 20.05 uur vond er een overval plaats op een woning aan de Hofweegenstraat. De aanwezige bewoners werden overvallen en vastgebonden door drie deels gemaskerde mannen. Na de overval vluchtten de daders weg in nog onbekende richting. In de uitzending worden foto's getoond van o.a. horloges die bij de overval zijn buitgemaakt.

Kort
In de rubriek korte zaken: een diefstal van een rugtas, diefstal geld uit een kerk, phishing en diefstal Kruidvat Rijswijk.

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.
Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.

Uitzending
Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads