Aangepast zoeken

vrijdag 29 april 2016

Meivakantie in het Stadsmuseum: ga op ontdekkingsreis met het ‘Gestold geluk-paspoort’

Vind jij op vakantie gaan ook zo leuk? Je hoeft even helemaal niks. Alleen maar avonturen beleven! In het Stadsmuseum Zoetermeer is een tentoonstelling die over vakantie gaat. En dan vooral over de souvenirs die mensen mee terug nemen. Kinderen van 6-12 jaar kunnen voor € 1,00 op reis door de tentoonstelling met een koffertje en het ‘Gestold geluk-paspoort’.
Op de tentoonstelling ‘Gestold Geluk’ in het Stadsmuseum Zoetermeer kun je van alles zien en ontdekken. Je gaat op reis met een koffertje vol spullen die je nodig hebt voor je reis. Met het ‘Gestold-geluk-paspoort’ kom je in alle hoeken en gaten van de tentoonstelling en ontdek je waarom iemand een krokodil mee terug nam van vakantie en waarom een tasje met auto’s erop bijzonder is.
Voor de ouders en begeleiders biedt de tentoonstelling een reis vol herkenning en interessante weetjes. Kortom een leuk uitje voor het hele gezin. 

Toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Volwassenen betalen Euro 3,-- (Museumkaart gratis). Het Gestold-Geluk-paspoort’ kost Euro 1,00. Het museum is geopend op dinsdags t/m vrijdags van 10.00 – 16.00 en zaterdags en zondags van 13.00 – 17.00 uur. Op Hemelvaartsdag 5 mei is het museum geopend van 13:00 – 17:00 uur.
Tentoonstelling ‘Gestold geluk’ verlengd!

De tentoonstelling ‘Gestold geluk’ is verlengd tot en met 11 september. Ook tijdens en na de zomervakantie kunt u nog van alles te weten komen over de reissouvenirs die men mee terug neemt om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. Meivakantie in het Stadsmuseum: ga op ontdekkingsreis met het ‘Gestold geluk-paspoort’

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads