Aangepast zoeken

donderdag 28 april 2016

Man probeert vrouw te beroven in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - Een man probeerde donderdag 28 april omstreeks 05.00 uur een vrouw te beroven op de Prins Bernhardlaan. De vrouw werd daarbij door de man bedreigd. Politie zoekt getuigen.
De vrouw fietste rond 05.00 uur vanmorgen over de Prins Bernhardlaan toen een onbekende man haar plotseling staande hield. Hij vroeg haar om geld en pakte de vrouw daarbij bij haar arm en fiets vast. Toen de vrouw aangaf geen geld te hebben werd zij door de man met de dood bedreigd. Het slachtoffer wist uiteindelijk op haar fiets weg te komen. De dader is weggelopen in de richting van het Bospark. Agenten hebben in de buurt nog naar hem uitgekeken, maar troffen hem niet meer aan.

Signalement

Het gaat om een man met een donkere huidskleur. Hij heeft een slank/dun postuur en is ongeveer 1.85 m lang. Hij had kort donker haar en droeg een glansende zwarte gewatteerde jas en een lichtblauwe spijkerbroek met daarbij een bruine of zwarte riem. Opmerkelijk was dat de man een verse wond in zijn gezicht had. De man was onvast ter been en vermoedelijk dronken. 

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord wat te maken kan hebben met dit incident aan de Prins Bernhardlaan op donderdag 28 april omstreeks 05.00 uur. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche in Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads