Aangepast zoeken

vrijdag 29 april 2016

Man overvalt twee snackbars binnen vijf minuten in Rotterdam

Op dinsdag 5 april 2016, omstreeks 19.45 uur, werden zowel de snackbar aan de Slinge als de snackbar aan de Langenhorst, kort na elkaar, overvallen. De dader bleek dezelfde persoon.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 19.40 uur kwam een man de snackcorner aan de Slinge binnen en liep richting kassa. Er zaten op dat moment een paar klanten aan een tafeltje te eten en een klant was op zijn bestelling aan het wachten. Onder bedreiging van een groot mes eiste de overvaller dat de eigenaar geld uit de kassa in een door hem meegebrachte plastic Albert-Heijn tas moest doen.  Als een klant iets naar hem roept en de dader naar deze klant kijkt, probeert de eigenaar het mes van de overvaller af te pakken. Als de dader het mes terugtrekt, snijdt hij in de hand van het slachtoffer. Zonder geld vertrekt hij op de fiets richting de Goudestein.

Vijf minuten later stapt hij cafetaria Seppel aan de Langenhorst binnen. Hij haalt het grote keukenmes uit zijn jas, bedreigt daarmee de eigenaar en twee medewerkster en eist geld. Als de eigenaar hem een paar tientjes geeft, neemt de man daar geen genoegen mee en vraagt meer. Hij geeft aan dat hij het geld nodig heeft om drugs te kopen. Met het buitgemaakte geld stapt hij weer op de fiets en gaat in de richting van de Slinge.

Vragen


0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads