Aangepast zoeken

vrijdag 22 april 2016

Leidsenhage Vernieuwt Event met Ellen Ten Damme een bijzondere start van vernieuwing LeidsenhageHet Leidsenhage Vernieuwt Event op donderdag 21 april was redelijk druk bezocht.Het afsluitende evenement begon pas om 21.30uur.  Iedereen die zich wil laten inspireren en verrassen was welkom: bezoekers, omwonenden, winkeliers, omliggende bedrijven en ook andere betrokkenen.

De grote aandachtstrekker was het artistieke optreden van zangeres en actrice Ellen ten Damme, waarbij zij live werd begeleid door het Nationaal Jeugd Jazz Orkest.Op een prachtig verlicht spierwit podium wist Ellen ten Damme ook deze keer weer de show te stelen, waarna op een wit paard in een witte jurk wegreed. Een bijzonder optreden. Verder was er lekker eten bij hippe foodtrucks, proosten bij de mobiele wijnbar en genieten van swingende muziek van Betty & Billie’s BeatBoutique: Savage Discoshow!

Grootste eigenaar en initiatiefnemer van de herontwikkeling Unibail-Rodamco wilde op deze wijze de start van de vernieuwing vieren én bezoekers, omwonenden en winkeliers bedanken voor hun geduld tijdens de eerste sloopwerkzaamheden.

(Foto's:©2016-Roland Wichser)


0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads