Aangepast zoeken

vrijdag 15 april 2016

Feestelijke heropening en spaaractie winkelcentrum Noordhove Zoetermeer

ZOETEMEER – Op 20 april 2016 opent het geheel vernieuwde winkelcentrum Noordhove in Zoetermeer opnieuw haar deuren! Het winkelcentrum heeft het afgelopen jaar een metamorfose ondergaan. De supermarkt is uitgebreid met 300m2, rondom het winkelcentrum zijn er vijftien nieuwe parkeerplaatsen en het winkelcentrum is in een nieuw jasje gestoken. Inmiddels is het winkelcentrum weer spik en span en dat is reden voor een feestje! De feestelijke heropening wordt op 20 april gevierd met een spetterende  Kidsdag. Deze dag gaat ook een maand durende spaaractie van start.

Shoppen staat niet bekend als de favoriete kinderhobby, echter hoeven de kinderen zich op 20 april niet te vervelen. De kleine shoppers kunnen hun energie kwijt bij het springkussen circus, een rondje maken in de draaimolen, genieten van een suikerspin of zich laten omtoveren bij de schminkers. De Kidsdag duurt van 12:30 tot 17:00 en belooft erg gezellig te worden.

Ook luidt de heropening de start van een spaaractie in. De bezoekers ontvangen van 20 april tot 20 mei een bijzondere envelop en kunnen daar kassabonnen van winkels op  het winkelcentrum in doen. Wanneer er drie kassabonnen in de envelop zitten kan de bezoeker de envelop inleveren en kans maken op een van de vele prijzen, waaronder een reischeque t.w.v. €1000,-, drie reischeques t.w.v. € 250,- en maar liefst 40 goedgevulde boodschappentassen t.w.v. € 80,-. De consument mag zo vaak mee doen als zij willen. 

De spaaractie duurt van 20 april tot 20 mei en tijdens de spaaractie worden er vier prijsuitreikingen gehouden. De grootste prijswinnaars worden bekend gemaakt op 21 mei. Tussentijds worden de goedgevulde boodschappentassen uitgereikt, namelijk op 30 april, 7 mei en 14 mei.

Welkom in winkelcentrum Noordhove.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads