Aangepast zoeken

vrijdag 22 april 2016

Drie verdachten woningoverval Hofwegenstraat Zoetermeer aangehouden

Zoetermeer - De districtsrecherche hield deze week drie verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Hofwegenstraat in februari.

Een 41-jarige vrouw en haar 7-jarige dochter werden op donderdagavond 25 februari het slachtoffer van een overval. Tijdens de overval werd de vrouw ernstig mishandeld en het 7-jarige meisje vastgebonden. De daders gingen er daarna vandoor met een flinke buit.

Onderzoek van de recherche leidde deze week tot de aanhouding van drie verdachten. Woensdag 20 april werden twee verdachten van 17 jaar oud in Zoetermeer aangehouden. Deze twee verdachten zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring gesteld voor 14 dagen. Vandaag hield de recherche in Zoetermeer tevens nog een 18-jarige verdachte aan. Alle drie de verdachten zitten nog in beperkingen.

Grote impact

De politie doet verder onderzoek. Anil Soerdjbalie, teamchef van de districtsrecherche gevestigd in Zoetermeer, is tevreden dat de districtsrecherche deze drie verdachten heeft kunnen aanhouden: ‘Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. De veilige woonomgeving van bewoners wordt op ernstige wijze aangetast. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Door grondig onderzoek zijn wij erin geslaagd de verdachten op te sporen en aan te houden.'
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads