Aangepast zoeken

zondag 3 april 2016

Diploma voor 27 Junior Assistenten Gymnastiek GV Pro Patria

GV Pro Patria kan maar liefst 27 nieuwe gediplomeerde Junior Assistenten Gymnastiek binnen de vereniging verwelkomen. Op zaterdag 2 april was de laatste cursusochtend en kregen de assistenten na afloop het felbegeerde KNGU junior assistent diploma uitgereikt. 
Alle cursisten die in februari van dit jaar aan de opleiding waren begonnen zijn geslaagd.

De jongens en meisjes hebben de afgelopen weken hard gewerkt om het felbegeerde KNGU diploma te ontvangen. De cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar die het leuk vinden om te helpen tijdens de gymlessen. In vijf cursusochtenden leerden ze de basisprincipes van het vangen en begeleiden van kinderen, werden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd. Verder leerden ze hoe de verschillende toestellen werken en hoe je die veilig neer kan zetten.  Naast een stuk theorie moesten ze in hun stageles een aantal stageopdrachten uitvoeren. Alle opdrachten zijn met succes verlopen en door de trainsters en lesgevers akkoord bevonden, dus mochten ze allemaal hun diploma ophalen.

Onder het toezicht van veel ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden werden de junior Assistenten één voor één naar voren geroepen en ontvingen zij van de cursusorganisator Christine Kersten hun diploma en van de cursusleiding Marianne Gosselink en Martie Rozevink een mooie roos.  We feliciteren alle deelnemers met het behalen van hun diploma!

Geslaagd zijn: Sheila Adam, Lily van Antwerpen, Lisa van Beek, Anouk Boer, Vincent Bonte,  Lamis van den Bosch, Tess la Brijn, Tess Compeer, Nikki van Doeland, Jade Geenjaar, Zaleha Hasan, Sam van der Heiden, ,Mikai Janmaat, Julia Jed, Melissa Klein, Marieke Krabben, Rosanne Krabben, Vera Krabben, Jennifer Krassenburg, Giny Oerlemans, Roos Marijn Oudenaarde, Danique Ouweneel, Nienke Rodenhuis, Myrthe van der Salm, Kameela Spijker, Fabiana Stamper en Francis Wensink.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads