Aangepast zoeken

donderdag 28 april 2016

Diefstal met geweld uit woning Achterwillenseweg Gouda

Gouda - Een onbekende man drong woensdag 27 april omstreeks 07.30 uur met geweld een woning binnen aan de Achterwillenseweg. De dader is er met enkele persoonlijke goederen van het slachtoffer vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 07.30 uur werd er door een onbekende man met een smoesje aangebeld bij het slachtoffer. Zij vertrouwt het niet en laat de man niet binnen en sluit de voordeur. Als zij door de woning naar de achterdeur loopt, ziet zij dezelfde man in de tuin staan. Als zij de deur open doet wordt zij direct door de man hardhandig beetgepakt en opzij geduwd. De vrouw vlucht de keuken in terwijl de dader haar woning doorzoekt. Zij ziet zelfs nog kans om de dader een klap te geven waarna ze naar buiten vlucht. Buiten roept de vrouw om hulp en vrijwel direct alarmeert een buurvrouw de politie. Agenten stelden direct een buurtonderzoek in, maar troffen de dader niet aan.

Signalement

Het gaat om een lichtgetinte man van 20 tot 25 jaar oud met donkere ogen en een tenger postuur. Hij had kort opgeschoren haar met stekels bovenop. Hij droeg een zwart jack van een gladde stof, een donkerblauwe Joggingbroek, donker blauwe gympen met witte strepen/rand. Verder droeg hij een gouden horloge en had hij een groene paraplu in zijn hand.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die woensdag 27 april rond 07.30 uur iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Achterwillenseweg, wat mogelijk te maken kan hebben met deze diefstal met geweld. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche in Gouda via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads