Aangepast zoeken

woensdag 13 april 2016

Brandweer redt twee personen bij uitslaande brand in Den Haag

De brandweer heeft dinsdagavond bij een felle uitslaande brand in een flat aan de Hengelolaan twee personen gered.
Omstreeks tien uur werd melding gemaakt van een brand in een woning aan de Hengelolaan. Toen de hulpdiensten arriveerden was er sprake van een uitslaande brand en stond één van de bewoners van de woning aan de voorzijde op de tweede etage op het balkon. Deze bewoner is door de brandweer met een ladder van het balkon gered. Een andere bewoner bleek nog in de woning aanwezig te zijn. Meerdere brandweerploegen zijn de woning binnengegaan om deze bewoner te zoeken en in veiligheid te brengen. Na korte tijd kon de bewoner buiten aan ambulancepersoneel worden overgedragen. Beide slachtoffers zijn vervoerd naar het ziekenhuis, maar van zeker één persoon is de toestand zorgwekkend.
De brand kon snel worden geblust maar heeft in de woning en het portiek voor veel schade gezorgd. Ook aangrenzende woningen hebben door de rook schade opgelopen.
Tijdens de brand zijn alle woningen door politie en brandweer ontruimd. Een deel van de bewoners van deze woningen kon na enige tijd weer naar huis terugkeren. Voor een aantal andere bewoners is tijdelijk gezorgd voor andere woonruimte.
Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads