Aangepast zoeken

zondag 24 april 2016

ABBA Gold 29 april in het Paard van Troje

ABBA behoeft voor de meesten ongetwijfeld geen uitleg. De Zweedse formatie brak door in 1974, het jaar waarin de band het Eurovisiesongfestival won met het nummer ‘Waterloo’. Pers, publiek en juryleden waren direct onder de indruk van het swingende ritme, de catchy melodie en de geslaagde samenzang van twee charmante jongedames. Het bleek het startschot van een buitengewoon succesvolle carrière waarin ieder uitgebrachte song een regelrechte hit werd; Take A Chance On Me, Dancing Queen, Thank You For The Music, Super Trooper... Begin jaren ’80 kwam er helaas een eind al het moois dat ABBA te bieden had.

ABBA GOLD (EUROPE) is opgestaan
Nu dat ABBA is opgehouden te bestaan, is gelukkig ABBA GOLD (Europe) opgestaan; een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm! Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken, zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat.

Twee vliegen in één klap: bezoekers van Abba Gold (Europe) krijgen gratis toegang tot het aansluitende feest GLITTERCLUB met Wipneus & Pim! Don't be afraid to catch the Saturday Night Fever!

LOCATIE GROTE ZAAL
ZAAL OPEN 19:30UUR 
ENTREE €16,00 (excl. servicekosten) 
AANVANG 20:00U

Voor tickets en info Paard van Troje

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads