Aangepast zoeken

vrijdag 15 april 2016

31-jarige Delftenaar in het gezicht gestoken

Delft - De recherche onderzoekt een steekincident dat donderdagavond 14 april om 20.00 uur plaatsvond op de Papsouwselaan.

Een onbekende man riep op de Papsouwselaan naar een scooterrijder dat hij moest stoppen. De scooterrijder, een 31-jarige Delftenaar, werd plotseling door de onbekende man in zijn gezicht gestoken. De scooterrijder reed direct met zijn scooter weg en meldde zich vervolgens bij het politiebureau. Een ambulance bracht het slachtoffer voor onderzoek naar een ziekenhuis. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:
Man met een lichtgetinte huidskleur met een lengte van ongeveer 1.70 mtr. De man had zwart krullend haar, een lichte baardgroei en droeg een zwart petje. Hij was gekleed in een zwarte korte jas met daaronder mogelijk een blauwe spijkerbroek en mogelijk sportschoenen.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit steekincident of heeft u informatie die voor de recherche van belang is? Neemt u dan contact op met de recherche van team Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads