Aangepast zoeken

maandag 18 april 2016

17e editie van de ProPatriade

Komend weekend organiseert GV Pro Patria Zoetermeer de 17e editie van de ProPatriade. Tijdens de ProPatriade presenteren de gymnasten uit alle afdelingen van de vereniging zich aan het publiek en nemen zij de toeschouwers mee op een reis langs de diverse facetten van de gymsport. Al jaren is de ProPatriade een echte happening voor de gymsportliefhebber alsmede alle trotse (groot)ouders, broertjes, zusjes en vrienden die naar de verrichtingen van hun (klein)kind of bekende komen kijken. Het thema van dit jaar is Film & TV.

Op zaterdag 23 april 2016 is sporthal de Oosterpoort in Zoetermeer het toneel van geweldige sport. Er zijn drie voorstellingen die beginnen om 11:00, 14:00 en 16:30 uur. De zaal gaat open een half uur voor aanvang van de voorstelling.

De voorverkoop is begonnen. Alle leden van Pro Patria kunnen via het ledenportal van de vereniging hun kaarten kopen. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn worden deze op de dag van de uitvoering verkocht aan de kassa, maar hierbij geldt:  op is op.

Houdt hiervoor de website van de vereniging en FaceBook goed in de gaten.
Ook deze editie beloofd weer een  wervelende gymshow te worden.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads