Aangepast zoeken

vrijdag 29 april 2016

16-jarige jongen neergestoken in Den Haag

Den Haag - Vrijdag 29 april vond om 11.40 uur een steekincident plaats op de kruising Schoolmeesterslag met de Laakkade. Het slachtoffer, een 16-jarige jongen uit Den Haag, liep nadat hij gestoken was een kapperszaak binnen aan de Gouverneurlaan.

Vanuit de kapperszaak werd de politie gealarmeerd. Het slachtoffer werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Hij raakte gewond en moest geopereerd worden. De verdachte is na het steekincident gevlucht in de richting van de Laakkade. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, is ongeveer 1.80 m en heeft een normaal postuur. Een zoekactie naar de verdachte leidde echter niet tot een aanhouding. Het is nog niet duidelijk wat de reden is van het steken. De politie moet het slachtoffer nog horen.

De politie heeft de omgeving afgezet voor sporenonderzoek en trof in de buurt een mes aan die vermoedelijk bij het incident is gebruikt. Hier wordt nader onderzoek naar gedaan. De recherche doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads