Aangepast zoeken

donderdag 7 mei 2015

Politie onderzoekt twee mogelijke schietincidenten in Den Haag

Den Haag - De recherche onderzoekt twee incidenten van 4 en 5 mei waarbij mogelijk geschoten zou zijn op de Van Dijckstraat en de Hoefkade. Beiden incidenten werden pas later bij de politie gemeld.
Dinsdag 5 mei omstreeks 20.15 uur ontving de politie een melding van schoten/knallen op de Hoefkade ter hoogte van de Jacob Marisstraat. Agenten namen direct poolshoogte en troffen een grote groep jongeren aan. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Ter plaatse kwam een 26-jarige Hagenaar op agenten afgelopen, hij gaf aan dat er een dag eerder ook geschoten was op de Van Dijckstraat en dat hij daarbij gewond was geraakt. De man had de politie niet gealarmeerd maar was direct naar het ziekenhuis gegaan.
Forensische Experts hebben onderzoek gedaan rond de plek waar de schoten gehoord waren. De aanleiding van beiden incidenten is onbekend.

Signalement van de verdachte

Een licht getinte man van ongeveer 1.70 m lang. Droeg een zwart trainingspak en een wit Nike logo. Droeg een zwart petje eveneens met een wit Nike logo. De verdachte zou de Van Ostadestraat ingerend zijn.

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien of gehoord op 4 of 5 mei? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Belt u dan met de districtsrecherche 0900 8844. Liever Anoniem? Bel Misdaad Anoniem 0800 7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads